17 січня 2019 року ТОВ «АГРО-ЖИТТЯ» провів семінар на тему: добрива «Інтермаг»

Семінар ТОВ Агро-ЖиттяЗгідно традицій, на початку кожного року товариство організовує тематичний семінар.

17 січня 2019 року ТОВ «АГРО-ЖИТТЯ» провів семінар на тему: добрива «Інтермаг» - мінеральні добрива, позакореневої та кореневої підкормки.

Лекцію читав Корман Петро Іванович

В останні роки багато виробників с/г продукції відчули необхідність в більш повному (комплексному) живленні рослин та культур. На багатьох полях органічні добрива не вносилися давно, а з мінеральних – лише азот, фосфор та калій. Помічено, що рослини починають проявляти ознаки мікроелементного голодування при нестачі хоч одного елементу, якого потрібного всього декілька грамів на гектар.

 

Підприємство "INTERMAG" було засновано в 1988 році в Польщі, яке є одним з найпотужніших виробників професійних хелатних та мікроелементних добрив у світі.

Ми пропонуємо комплексні мікроелементні добрива, які призначені для позакореневого та кореневого підживлення сільськогосподарських культур. Асортиментний ряд включає більше 100 найменувань продукції, що дає можливість впроваджувати комплексні програми підживлення на всіх етапах росту рослини, як у відкритому, так і в закритому грунтах.

Семінар ТОВ Агро-Життя

Семінар ТОВ Агро-Життя

Семінар ТОВ Агро-Життя

Семінар ТОВ Агро-Життя

Контакти

  • Адреса: 37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Івана Франка, 1
  • Телефон: +38(067)568-99-14
  • Телефон: +38(066)97-07-577
  • E-Mail: agro-life@i.ua
© 2018 ТОВ "Агро-Життя" м. Лубни. Всі права захищені.

Пошук