19 листопада 2019 року ТОВ «АГРО-ЖИТТЯ» провів семінар на тему «Врожай 2020»

Семінар ТОВ Агро-Життя Врожай 202019 листопада 2019 року ТОВ «АГРО-ЖИТТЯ» провів семінар на тему «Врожай 2020»

Серед запрошених лекторів були:

- директор Центрального регіону ТОВ «АГСОЛКО Україна» Панченко Лілія (техніка)

- генеральний директор ТОВ «Щьолково Агрохім Україна» Олександр Дрешпак (засоби захисту рослин)

- генеральний директор ТОВ «РВА Україна» Віталій Дворник (посівний матеріал )

- заступник генерального директора ТОВ «Терравіта Україна» Красовський Олександр (засоби захисту рослин)

- FULVO PREMIUM, ТОВ «Аграрний Альянс-Центр» (добрива з хелатуючими властивостями)

З листопада 2019 року товариство стало офіційним дистриб’ютором ТОВ «РВА Україна» (посівний матеріал) та ТОВ «Аграрний Альянс-Центр» (добрива з хелатуючими властивостями).

З 2020 року товариство починає продаж с/г техніки та агрегатів, ділер компаніі AGSOLCO Ukraine (АГСОЛКО Україна)

Семінар Врожай 2020Компанія AGSOLCO Ukraine (АГСОЛКО Україна) займається постачанням імпортної сільгосптехніки, зернового обладнання, будівельної, комунальної та складської техніки, комерційних автомобілів, запасних частин. "АГСОЛКО Україна" - офіційний імпортер тракторів YTO (ЮТО) в Україні. Трактори YTO є унікальним продуктом по співвідношенню ціна - якість і вже стали досить популярними в своїх сегментах на ринку України. Для цих тракторів Компанія створила преміальний рівень техпідтримки, співставний з технікою знаних світових брендів: John Deere (Джон Дір), Fendt (Фенд), Massey Ferguson (Масей Фергюсон), Case IH (Кейс), New Holland (Нью Холанд).

Також в продуктовій лінійці компанії: Gaspardo (Гаспардо) – виробник широкого спектру посівної та ґрунтообробної техніки; Pronar (Пронар) – виробник розкидачів добрив, кормозаготівельної та комунальної техніки; Geringhoff (Герингоф) та Dominoni (Доминони) – жатки для збирання кукурудзи та соняшнику; Akpil (Акпил) – польський виробник грунтообробної техніки.

«Щьолково Агрохім Україна» CHEMISCHE GUTER AG — міжнародний бренд більш ніж 50 найменувань продукції компанії, яка займає передові позиції по реалізації засобів захисту рослин.

ТОВ «РВА Україна» дочірня компанія «RWA Raiffeisen Ware Austria AG» (RWA). RWA - це багатовіковий європейський досвід. Одним з основних напрямків діяльності компанії є селекція та виробництво насіння. RWA має власну селекцію, виробництво і розподіл насіння. На українському ринку RWA пропонує насіння кукурудзи, сояшника, сої, озимої пшениці, озимого ячменю, вівса, гарбуза та ін. виробництва Словаччини, Угорщини, Словенії, Сербії, Хорватії, Румунії.

Компанія «ТерраВіта» – один із лідерів вітчизняного аграрного ринку, добре знайома аграріям України, які ефективно займаються сільським господарством, якщо конкретніше – рослинництвом. Стабільна і сильна компанія є національним дистриб’ютором насіння агрокультур, засобів захисту рослин і мінеральних добрив від провідних світових та європейських виробників, має представництва в країнах СНД. За роки діяльності компанії, створеної у 2001 році, вдалося значно розширити мережу регіональних представників і охопити майже всі області України. Щороку обсяги продажів «ТерраВіти» зростають, компанія охоплює нові регіони, знаходить нових партнерів.

ТОВ «Аграрний Альянс-Центр» пропонує новітнє добриво з особливостями активатора метаболічних процесів.

FULVO PREMIUM:

  • препарат з хелатуючими властивостями, активатор метаболічних процесів та провідник, що посилює надходження у клітини поживних речовин;
  • у бакових сумішах має властивості детоксиканта;
  • посилює фотосинтез, синтез амінокіслот та фітогормонів;
  • забезпечує постійність оптимального середовища в середині клітини, стабілізує постійність кількості рідини (тургор) у разі виникнення стресових ситуацій; 
  • здійснює стимулюючий вплив на розвиток кореневої системи.

Польові дослідження показали повну сумісність FULVO PREMIUM з пестицидами та агрохімікатами. Посилює дію фунгіцидів, мікроелементів, біопрепаратів. Діє як добриво, стимулятор та антистресант. Забезпечує стабільну прибавку врожаю при будь-яких погодних умовах!

Семінар Врожай-2020 в Лубнах

Контакти

  • Адреса: 37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Івана Франка, 1
  • Телефон: +38(067)568-99-14
  • Телефон: +38(066)97-07-577
  • E-Mail: agro-life@i.ua
© 2018 ТОВ "Агро-Життя" м. Лубни. Всі права захищені.

Пошук