З 2020 року товариство починає продаж с/г техніки та агрегатів, дилер компанії AGSOLCO Ukraine (АГСОЛКО Україна)

АГСОЛКО УкраїнаКомпанія AGSOLCO Ukraine (АГСОЛКО Україна) займається постачанням імпортної сільгосптехніки, зернового обладнання, будівельної, комунальної та складської техніки, комерційних автомобілів, запасних частин.

"АГСОЛКО Україна" - офіційний імпортер тракторів YTO (ЮТО) в Україні. Трактори YTO є унікальним продуктом по співвідношенню ціна-якість і вже стали досить популярними в своїх сегментах на ринку України. Для цих тракторів Компанія створила преміальний рівень техпідтримки, співставний з технікою знаних світових брендів: John Deere (Джон Дір), Fendt (Фенд), Massey Ferguson (Масей Фергюсон), Case IH (Кейс), New Holland (Нью Холанд).

 

Також в продуктовій лінійці компанії: Gaspardo (Гаспардо) – виробник широкого спектру посівної та ґрунтообробної техніки; Pronar (Пронар) – виробник розкидачів добрив, кормозаготівельної та комунальної техніки; Geringhoff (Герингоф) та Dominoni (Доминони) – жатки для збирання кукурудзи та соняшнику; Akpil (Акпил) – польський виробник грунтообробної техніки.

Контакти

  • Адреса: 37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Івана Франка, 1
  • Телефон: +38(067)568-99-14
  • Телефон: +38(066)97-07-577
  • E-Mail: agro-life@i.ua
© 2018 ТОВ "Агро-Життя" м. Лубни. Всі права захищені.

Пошук