26 листопада 2020року ТОВ "АГРО-ЖИТТЯ" проведений семінар на тему "Посівна-2021"

 626 листопада 2020 року, вже по традиції, на базі привітного готельно-ресторанного комплексу «Лінива Віра» ТОВ «АГРО-ЖИТТЯ» було проведено семінар на тему «Посівна – 2021». Серед запрошених партнерів були:

-          ТОВ «РВА Україна» (посівний матеріал),

-          ТОВ «АГСОЛКО Україна» (техніка),

-          ТОВ «Аграрний Альянс-Центр» (добрива з хелатуючими властивостями),

-          ТОВ «Торговий дім «Український Аграрний Ресурс» (мікродобрива).

 

Менеджер з продажу насіння ТОВ «РВА Україна» Василь Васільєв розповів

про оновлену лінійку насіння соняшнику, кукурудзи, сої, озимої пшениці, вівса, гарбуза та інших продуктів компанії. Компанія, з багатовіковим європейським досвідом, на українському ринку представляє насіння вирощене в Україні та імпорт (Австрія, Франція, Хорватія).

           

   Директор Центрального регіону ТОВ «АГСОЛКО Україна» Лілія Панченко зробила огляд новинок техніки: комерційні автомобілі JAC, техніки YTO, самохідні оприскувачі, універсальні навантажувачі EVERUN.

           

  Андрій Коваль представив FULVO PREMIUM від ТОВ «Аграрний Альянс-Центр», це унікальне поєднання гуматів, фізіологічно-активних та 3поживних речовин, які створюють оптимальні умови для проростання насіння, стимулюють розвиток кореневої системи, забезпечують швидке відновлення та приживлюваність рослин після пересадки, сприяють відновленню рослин у стресових станах, підвищують ефективність засвоєння добрив.

           

 « Елементи мінерального живлення  та  їх роль у рослинному організмі», тема яку розкрив керівник агрохімічного відділу ТОВ «Торговий дім «Український Аграрний Ресурс» Віктор Ямковий. Відомо, що мікроелементи  відіграють величезну роль у формуванні врожайності і якості зерна. Сільськогосподарські культури потребують різний асортимент та кількість мікроелементів. Нестача будь-якого мікроелемента призводить до порушення процесів обміну речовин і фізіологічних процесів у рослинах, погіршення їх росту і розвитку, зниження врожаю та його якості.

2              1  Між присутніми був проведений розіграш подарунків від партнерів семінару.

          Наша ціль: найти рішення добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

Контакти

  • Адреса: 37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Івана Франка, 1
  • Телефон: +38(067)568-99-14
  • Телефон: +38(066)97-07-577
  • E-Mail: agro-life@i.ua
© 2018 ТОВ "Агро-Життя" м. Лубни. Всі права захищені.

Пошук